رمان پیرمرد و دریا
ارنست همینگوی
سال انتشار : ۱۹۵۲ میلادی
مرجع کتاب : سایت ایران کتاب
پیرمرد و دریا، داستان دوستی پیرمردی با دریاست که با سعی و تلاش می خواهد بر بدشانسی خود غلبه کند. داستان، تقلای پیرمرد برای کسب موفقیت و امیدواری او را نشان می دهد.کتاب پیرمرد و دریا، موفقیت و پیروزی را بازتعریف می کند. در اکثر مواقع موفقیت در نتیجه یک کار خلاصه می شود اما این کتاب موفقیت را در طول سفری که فرد برای کسب آن طی می کند، نشان می دهد.
بخش های زیبا از رمان پیرمرد و دریا :
ماهی من عاشقتم و بهت خیلی احترام می گذارم ولی قبل از اینکه امروز تموم بشه می کشمت.
خدارا شکر که ماهی ها اندازه ماها که آن ها را می کشیم باهوش نیستند هرچند توانا تر و نجیب ترند.
خوشحالم که ما مجبور نیستیم ستاره ها رو بکشیم. فکر کن اگر هر روز یک نفر تلاش می کرد ماه رو بکشه چی میشد. ماه فرار می کرد. اما فکر کن اگر یک مرد هرروز تلاش می کرد خورشید رو بکشه. ما خوشبخت به دنیا می آییم.
همینکه در دریا برادران واقعی خودمون رو می کشیم کافیه.
آدمیزاد برای شکست خوردن ساخته نشده. اون میتونه نابود بشه ولی شکست نمیخوره.
امید نداشتن احمقانه است. علاوه بر این فکر می کنم گناهه.
شانس چیزیه که به شکل های مختلف ظاهر میشه. کسی نمی تونه تشخیصش بده.
https://www.iranketab.ir/book/56-the-old-man-and-the-sea
by Omid behnia
رمان موبی دیک
اثر هرمان ملویل
تاریخ انتشار : ۱۴ نوامبر ۱۸۵۱ (آمریکا)
انتشارات متعددی این کتاب را به چاپ رسانند
«مرا اسماعیل صدا کنید.» شاهکار هرمان ملویل و یکی از بزرگترین آثار در تاریخ ادبیات، بدین شکل آغاز می شود. اسماعیل که به گونه ای وارد ماجراجویی وسواس گونه ی ناخدا اهاب برای کشتن نهنگ سفید، موبی دیک، شده است، خود را درگیر نبردی مافوق طبیعی میان خیر و شر می یابد. موبی دیک، کتابی فراتر از یک داستان ماجراجویانه درباره ی کشتن نهنگ ها و افسانه های مربوط به آن است؛ این اثر، نقدی گزنده از جامعه است که تعدادی از به یاد ماندنی ترین شخصیت های دنیای ادبیات را دربردارد. هرکدام از کاراکترهای این کتاب، تداعی گر قشر خاصی از اجتماع هستند و توانایی و مهارت کم نظیر ملویل در به تصویر کشیدن جوامع انسانی را نمایان می سازند. موبی دیک، پژوهشی ژرف و شاعرانه درباره ی شخصیت، ایمان و مفهوم احساس است و طنز شگفت انگیز و گزنده ای در آن به چشم می خورد.
بخش هایی از کتاب موبی دیک :
🟩 از تمام چیزهایی که ممکن است برایم اتفاق بیفتد، آگاهی ندارم، اما هرچه که می خواهد باشد، من با خنده با آن روبه رو خواهم شد. 🟩
🟨 ترجیح می دهم در کنار آدم خواری هوشیار بخوابم تا یک مسیحی مست 🟨
🟧 جنون آدمی، اغلب اوقات گول زننده و پرمکر است. وقتی فکر می کنی که رفته، ممکن است فقط به قالبی ظریف تر و زیرکانه تر تغییر شکل داده باشد. 🟧
لینک خرید کتاب اضافه شد📥👇
https://www.iranketab.ir/book/462-moby-dick
by Omid behnia
رمان قلعه حیوانات
نویسنده : جورج اورول
تاریخ انتشار در ۱۷ اوت ۱۹۴۵ میلادی
انتشارات آزاد در اینترنت
رمان قلعهی حیوانات یا همان مزرعهی حیوانات با عنوان اصلی Animal Farm اثر به یادماندنی جورج اورول است که به شکلی واضح بر مبنای انقلاب روسیه در سال ۱۹۱۷ میلادی نوشته شده است. براساس این کتاب، یک فیلم انیمیشن بریتانیایی در سال ۱۹۵۴ به کارگردانی John Halas و Joy Batchelor ساخته شده است.جورج اورول نام مستعار اریک آرتور بلر است. نویسندهای که دو کتابش (قلعه حیوانات و ۱۹۸۴) با هم، از دو کتاب از هر نویسنده قرن بیستمیای بیشتر فروش داشته است.
چکیده ای از کتاب را با هم می خوانیم:
اما در مقایسه با زمان جونز همه چیز ترفی کرده بود. اسکوئیلر به سرعت اعدادی را پشت سرهم می خواند تا به حیوانات نشان دهد حالا از زمان جونز جوی بیشتر،یونجه فراوان تر و شلغم زیادتری دارند. ساعات کمتری کار می کنند و آب آشامیدنیشان گواراتر،عمرشان طولانی تر. بهداشت نوزادان بهتر شده است،در طویله کاه بیشتر دارند و مگس کمتر آزار می دهد. حیوانات تمام این مطالب را باور می کردند،در واقع خاطره دوره جونز تقریبا محو شده بود.می دانستند که زندگی امروزشان سخت و خالی است. غالبا گرسنه اند،سردشان است و معمولا جز هنگام خواب کار می کنند.ولی بی شک روزهای قدیم از امروز هم بدتر بوده است!
https://drive.google.com/file/d/12vbWl5pgKpktTWcvW7sGej0do-QNN_bX/view?usp=drivesdk
by Omid behnia
کتاب وجود
اثری از فاضل نظری
تاریخ انتشار : اردیبهشت ۱۴۰۱
انتشارات سوره مهر
"وجود" که بعد از "گریههای امپراتور"، "اقلیت"، "آنها"، "ضد" و "کتاب"، ششمین اثر نظری به شمار میآید، برای اولینبار توسط انتشارات سوره مهر در نمایشگاه کتاب عرضه شده است. این اثر نیز دربردارنده غزلیات نظری است که همانند آثار گذشته او، از پیچیدگیها به دور، ساده و همهفهم است اما این به معنی پایین آمدن سطح زبان نیست؛ چنانکه در برخی از شعرهای امروز قابل مشاهده است.
غزلی از کتاب تازه فاضل نظری وجود
دلواپسم که بر لبت امروز نام کیست
گوشت به نغمه که و چشمت به جام کیست
تصویر شاهبیت درخشان چشم تو
ای عشق! مطلع غزل ناتمام کیست
گودال آب و عکس تو ای ماه! ای دریغ
زیبایی حلال تو امشب حرام کیست
من بوی گل شنیدهام از باد هرزهگرد
جز من شمیم پیرهنت در مشام کیست
من آه، من ملال، من افسوس، من دریغ
از دیگران بپرس که دنیا به کام کیست
https://basalam.com/ketab_baz/product/3890551?from=explore
by Omid behnia